Annons

Här firar du Alla hjärtans dag


Alla hjärtans eller alla smärtans? Du väljer själv hur du firar eller inte firar Valentindagen. Ergo har plockat ur några russin ur den hjärtformade kakan åt dig.

Om du precis blivit dumpad: Orvars krog har tagit det här med att ge singlar ett altenativ på allvar. Singlar, bitterhet och falcon utlovas skriver Norrlands i sin fantastiskt roliga eventbeskrivning på Nationsguiden till puben Lonely hearts Orvar . Hatten av säger vi på Ergo. nbsp;V-Dala hälsar också att Det blir inget Alla hjärtans dag-tema överhuvudtaget på klubben Nouvelle, men att en får hångla på dansgolvet ändå. Befriande och trevligt för dig som helst skippar påklistrad romantik just nu.

Om du är är trött på machoklubbar: Både Uplands och Kalmars bjuder in till klubb med HBTQI-tema på Wish you were queer respektive Wilde Räkna med riktigt ös och många musikaliska höjdpunkter. Wish you were queer lovar glitter, glamour och dans, Wilde lovar mörk techno och stark kärlek. Heteronormen slipper du i alla fall. Tips: HBTQ-studenterna Uppsala anordnar förfest inför Wilde

Om du är single and ready to mingle: Samtliga ovanstående klubbar och evenmang kan passa dig. Men redan ikväll, fredag, håller Värmlands öppet med klubben State of Mind med tema Nation of Love . Vad väntar du på?

Om du bara vill ätaaa: Många nationer kör på lördagsfika men med extra hjärtligt tema. Varför inte gå på extra hjärtlig pannkaksbar på GH där du kan få info om blodgivning, organdonation och dessutom kan skänka pengar till Stadsmissionen? V-Dala har utsett dagen till Alla chokladers dag med storlaget chokladfika i alla dess former.

Om du har hand om ett barn: Andrea Brånemyr läser Sagor om vänskap kl.10.30 i Bälingebibliotekets mysrum dagen till ära. Särskilt passande för människor i 3-5 årsåldern.

Om du vill konsumera med hjärtat: Smålands har dagen till ära loppis Gå och upplev kärleken till ett nytt fynd, eller ät en kärleksbakelse till fin musik. Allt det och lite till lovar arrangören. Vi på Ergo tipsar också gärna om vår tecknare Maja Almgrens vykort som hon har till försäljning på loppisen

Om du är i en relation: Sällan är väl geléhjärtan och krimskrams i hjärtformer så harmlösa som när man är riktigt ordentligt förtrollad. Det är för er den här dagen är konstruerad. Hela stan är ert ostron, från restauranger till biografer, det är bara att köra Se eventuellt nedan.

Om du går i giftastankar 1: Lyssna på bröllopsmusik i Helga trefaldighetskyrkan klockan 15, på orgel Andrew Canning. På plats finns också två präster som kan svara på frågor om vigsel...

Om du går i giftastankar 2: Funbo kyrka utanför Uppsala kör drop-in-vigslar ( ) klockan 14-16. Psalmer och musik väljs på plats. (Obs Ni måste ha med er hindersprövning från Skatteverket. Annars blire inget :P)

Bubblare: Om vädret tillåter så kan det gå att åka skridskor på barockträdgårdens spolade is, framför det vackra orangeriet. Mer information hittar du här

Har du fler förslag på evenemang på lördag? Tipsa gärna i en kommentar


Annons

Annons

Läs mer

2024-04-25 10:57
Studentpanelen från Psykologprogrammet på Uppsala universitet besvarar varannan torsdag vanliga studenthälsorelaterade…
2024-04-18 09:22
KONSUMENTKOLLEN: Det här med abonnemang, mobiler och annan elektronik. Hur ska man tänka egentligen? Det gäller frågan…
2024-04-10 13:20
Studentpanelen från Psykologprogrammet på Uppsala universitet besvarar varannan torsdag vanliga studenthälsorelaterade…