Det vi inte vet om ni vet (och det vi ganska säkert vet att ni inte vet)

Ledare. "Men en sak som vi alla har enats om att man inte kunde något om innan man började på Ergo är kårvalet och vad det ska vara bra för. Och där räcker det inte med en fotnot."

Du kan inte bromsa dig ur en uppförsbacke

Ledare. "Vi kan väl säga att hade Ergo-relevanta nyheter varit ett kärleksintresse som vi försökt få till en dejt med hade vi ungefär vid rektorsbloggen börjat tänka att 'hen kanske inte är så intresserad av mig ändå' och gett upp jakten."

Att skita på egen bakgård

Ledare. "Så sent som förra månaden träffade jag tre internationella studenter som hade gjort en raplåt där de rimmade 'Heimstaden' med 'Swedish bin Laden', vilket kanske ger en liten fingervisning om vad många hyresgäster tycker om sin hyresvärd."

Hi!

Ledare. "Though we’re all Uppsala students’ newspaper, we’re not available to all students. I would love for that to change."

Om dass med svängdörrar

Ledare. "Samtidigt som jag planterar ändalykten på ringen ser jag klart och tydligt att dörren jag nyss kastade mig in genom är av saloonvarianten – svängdörrar med en meter luft både upp- och nertill. Hur kunde jag missa det?"

Förlåt, Lucas!

Ledare. "En dag var Lucas borta. Jag vet inte om det var för att hans praktikperiod hade gått ut eller om han hade tackat för sig för att han inte längre stod ut. Jag hoppas på det förstnämnda."

Fingerpistol vs tjejrack

Ledare. "Killen i kassan uttryckte något slags gillande över inköpet – jag tror hans exakta ord var 'Wapaow! Ni bah kör!' – varpå han gjorde en piruett på plats och avslutade showen med att skjuta oss med sina fingerpistoler."

Hur jag förstörde mina chanser till studiestöd

Ledare. "Så jag grät till min pappa i telefon. Sa att jag skulle flytta hem igen eftersom jag inte ens var kapabel till att motta allmosor från staten (ja, och hutlösa mängder lån då)."

Var vi lägger våra timmar

Ledare. "Men i det överdådiga utbudet av roliga och utvecklande saker att ta sig an finns de som inte verkar locka riktigt lika mycket, eller snarare lika många."

Akademiker på tårna

Ledare. "Det är ju svårt att på förhand veta vad som är ett sluttande plan och vad som bara är en helt rimlig förändring för ett bättre klimat i föreläsningssalarna."

Syndicate content