Annons

Dildos mot vapen på campus


Från och med augusti 2016 ska det bli lagligt för universitetsstudenter vid University of Texas att bära vapen på universitetsområdet. Eftersom delstatens regler däremot förbjuder att sexleksaker exponeras, protesterar en grupp studenter med att nu låta dildos sticka upp ur väskorna och uppmanar fler att göra likadant när lagen träder i kraft.
– Just about as effective at protecting us from sociopathic shooters, but much safer for recreational play, skriver initiativtagaren och studenten Jessica Jin på evenemanget.

Under hashtaggen cocksnotglocks bråkas det för fullt om vad som egentligen är säkrast för studenterna: att fler har vapen i klassrummet eller inte. Samma sak gäller för loggen på initiativets facebook-evenemang, som tusentals personer har anmält sig till.

Initiativtagaren har tagit emot mängder av hat och flera dödshot sedan kampanjen inleddes, och loggen lämnas när detta skrivs oredigerad för att visa vilka reaktioner det väcker att ifrågasätta rätten att bära vapen.


Annons

Annons

Läs mer

2024-02-19 13:15
Information från Uppsala studentkår.
2023-08-07 12:06
Det var under förra veckan som en privatperson upptäckte bristerna i UL-appens integritetfunktioner. Nu anmäls händelsen…
2023-07-28 12:51
Under torsdagen 27 juli kom de slutgiltiga antagningsbeskedet för universitets- och högskolestudier. Det här är de tre…