Annons
Annons
Soprummet på Flogstavägen 91 har inte tömts på över en vecka.
Foto: Privat/ Ergos arkiv

Soporna svämmar över i Hamberg


Ett av soprummen i Flogsta låghus har inte tömts på över en vecka. Studentstaden ger inga besked om varför, men hävdar att problemet ska lösas under dagen.

Soppåsar väller ut genom dörren, visar ett foto som en Flogstabo tagit från soprummet på Flogstavägen 91 i Hamberg, Flogsta låghus. Enligt ”Josef”, som egentligen heter något annat, har det sett ut så i en vecka.

– Jag såg det förra måndagen, men glömde att kontakta Studentstaden. Sedan när jag skulle slänga sopor i torsdags och det såg likadant ut så tog jag några bilder och skickade till Studentstaden, berättar han för Ergo.

Svaret ”Josef” fick då var att ärendet skulle skickas till områdesansvarig och förvaltare. Fortfarande mitt på dagen idag, måndag, har ingenting hänt.

Ergos reporter ringer Studentstadens växel och blir hänvisad till förvaltaren Mikael Larsson. Han är dock otillgänglig resten av dagen, men personen i växeln, som heter Angelica och inte vill uppge sitt efternamn svarar på några frågor.

– Vi är medvetna om problemet och Rangsells ska fixa det under dagen, säger hon.

Angelica vill inte svara på hur problemet kan ha uppstått.


Annons

Annons

Läs mer

2020-02-20 10:57
Två läkarstudenter misstänks ha fuskat genom att skriva upp varandras namn vid obligatoriska moment där bara en av dem…
2020-02-20 10:24
Vem vill du se som Uppsala universitets nya rektor? Fram till måndag 24 februari kan studenter och anställda nominera…
2020-02-19 11:55
”Ifrågasatt kvalitet” – så lyder betyget för de ämnen som granskats i UKÄ:s utvärdering av ämneslärarutbildningarna vid…