Annons
Annons
Allt går att hashtagga Bajsnödighet är aldrig ett hinder på sociala medier.

Allt vi älskar med sociala medier


Vi gör det igen – en djupdykning i flödena som är en självklar del av våra dagliga liv. Oklart om Instagram, Facebook och Twitter är något vi älskar att hata eller hatar att älska, men vi har glömt hur vi klarade oss utan.

tänkvärdaord

Alla har vi någon på Instagram som vi av olika skäl inte vill avfölja, men vars flöde till 99 består av repostade, repostade och åter repostade citat på engelska som var nötta redan före de sociala mediernas tid. “What doesn´t kill you only makes you stronger”. Nej. Det mesta som hänt oss har varken dödat eller härdat.

internationellapproach

Tack vare vår tids exploderande informationsteknologi kan din frukostfralla bli en angelägenhet för hela världen. Därför är det bäst att skriva om den på engelska, tycker du kanske. Trots att du tror att det heter “ breakfastfrall” och dessutom bara har 30 följare varav 80 består av din familj och barndomsvänner från Mellerud.

åsiktsmaskiner

Snart är det val i USA, Zara Larsson har twittrat igen och säkert finns det något kafé någonstans som saknar glutenfria alternativ. Händelser som går att ha en åsikt om är för åsiktsmaskinerna vad bensin är för bilar. Tips: om du känner att du börjar sympatisera med motståndarsidan för att du inte orkar uppmanas att backa en enda människa till, avfölj åsiktsmaskinen så kan du kanske börja gilla både hen som människa och hens åsikter igen.

salt

Att klaga på matbilder är uttjatat så det ska vi inte göra nu… man vad är grejen med att hashtagga varenda ingrediens i pastarätten du slängde ihop på en kvart? Finns det någon som inte vet att tomatsås innehåller tomater?

snapchatfilter

“Nämen hihi, hen har hundnos och hundöron ” Första gången var det kanske lite lustigt när det dök upp på Instagram men vid det här laget har nog ingen missat att funktionen finns. Kanske finns det någon anledning till att det är på Snapchat – där inläggen raderas direkt efter att man sett dem – som de hör hemma?

hejtråkigpåtinder

Gillar du att träna, åka skidor, klättra i berg och sitta i båt i en solnedgång med solglasögon och solbrända vader som sticker fram mellan seglarskor och kort-chinos? Lugn, du är inte ensam.

aktivism

Vi måste tydligen prata mer om kroppar och vätskor som de producerar, tycker många på sociala medier. Något som tyvärr fortfarande saknas är ett konto som tar sig an vår tids kanske mest tabubelagda kroppsfenomen. Vi pratar förstås om bajs. När kommer de nytänkande och hungriga aktivisterna att börja lägga upp foton på sin avföring? Givetvis med personliga och utlämnande texter om avträdesrelaterade erfarenheter. Vi är så ivriga att vi knappt kan hålla oss

nbsp;

nbsp;


Annons

Annons

Läs mer

2020-01-28 16:17
Ergoredaktionen är “körd i grus” och ägnar dagens lista åt att “skjuta mygg med kanoner” för att försöka skapa humor och…
2020-01-16 15:36
Rektorsval med oönskade kandidater, kårval utan partier och en miljon olika spex som önskar reportage. I tider av…
2020-01-08 11:37
Många är orden och uttrycken som hör det förgångna 10-talet till. Skottpeng på de som 2020 gör sig skyldig till “Mår p”…