Välkommen hit. Välkommen hem.

Jaha, då sitter man här med en blogg igen. Egentligen känns det rätt bra, och förhoppningsvis ska jag väl slippa all typ av prestationsångest. Det blir så jobbigt när man sitter där och inte har skrivit på över en vecka och fortsätter att skjuta på det bara för att man då kommer att påminna alla om hur dålig man har varit som inte har skrivit. Sedan blir det en ond cirkel och man hamnar i helvetet.

Nä. Så ska det inte bli.

Mitt namn är hur som helst Stefan Nordström, 22 år gammal och bosatt i Svartbäcken. Jag studerar för närvarande min tredje termin på lärarprogrammet, närmare bestämt engelska för gymnasiet och högstadiet, vilket innebär att jag hänger en hel del i Engelska Parken. Den här bloggen kommer att handla om mitt liv som lärarstudent i Uppsala, med (nästan) allt vad det innebär. Därför kommer ni att få se allt från tentaångest till festpepp, från matrecept till musiktips. Just det här inlägget är väl mest avsett för att ni ska bilda er någon typ av fundamental bild av mig, varför jag bifogar ett foto på mig själv:

width=

Just i detta nu sitter jag och lyssnar på världens bästa chill-playlist samtidigt som jag förnekar för mig själv att jag har tre skönlitterära böcker att läsa inför hemtentan i amerikansk 1900-talslitteratur på torsdag samt kompletteringskrav på en uppsats vars deadline har passerat för typ 12 timmar sedan. Typiskt bra att vara en odisciplinerad och lat lärarstudent.

09:00 - Jag har ju hela dagen på mig att plugga; jag tar en lång frukost och njuter av lite American Dad
12:00 - Alltså, jag ska bara skriva det här blogginlägget - sen pluggar jag
13:15 nbsp;- Oj, vad mycket klockan är, jag måste ju äta lunch innan jag sätter mig och pluggar, no shame in that
14.30 nbsp;- Ja, just det, jag måste ju boka den där kryssningen vi har planerat hela gänget - det har jag faktiskt lovat de andra, så det går före plugget.
16:20 - Gudars vad lång telefonkö det var... Och nu ska ju jag till IKEA med Greta också, fa-an
19:00 - Att det kan vara så mycket folk på IKEA en fredageftermiddag, och nu har jag ju inte ätit middag heller, men efter det blir det lite kvällsplugg
20:00 - Tjena Jesper Sitter ni på Orvars? Klart jag kommer, jag kan plugga imorgon
01:00 - Kalasfull.

Enligt ovanstående mönster brukar mina dagar tyvärr passera veckan innan en tenta, fram till det är ungefär två dagar kvar, då jag sätter mig på Carolina Rediviva från morgon till kväll och hetspluggar som en gnu.

Gnu

Känner ni igen er? Jag hoppas på både ja- och nej-svar. Ja, därför att jag ska slippa känna mig som en ännu sämre människa än vad jag redan gör. Nej, därför att jag då kan glädjas åt att andra inte är lika puckade och faller i samma gudsförgätna fälla som jag själv.

Så fram till dess sitter jag här i min falska lugn och lyssnar på Navid Modiri amp; Gudarna.

XOXO,
Gossip Girl

nbsp;

P.S. Det finns en möjlighet att det inte är jag på bilden där uppe, men det är ännu oklart. To be continued...